We mogen weer lesgeven in de Boodschap!

Na vijf weken online les te hebben moeten geven, zijn we heel erg blij dat we eindelijk weer kunnen repeteren in de Boodschap. De leerlingen hebben online natuurlijk ook ontzettend hard gewerkt. Maar het is toch ook weer heel fijn om elkaar weer te zien en samen te repeteren.

Online zijn we veel bezig geweest met tekstbehandeling en hebben we ervoor gezorgd dat de plaatsingen allemaal duidelijk zijn. Daarom is het heel fijn dat we dat nu in de praktijk kunnen uitvoeren. De leerlingen zijn weer vol enthousiasme begonnen aan de live lessen in de Boodschap en er wordt weer hard gewerkt.

Vanaf nu worden in de repetities vooral de puntjes op de i gezet. Er worden steeds stukjes van de voorstellingen gespeeld en aan de hand van Babs haar feedback wordt alles steeds duidelijker en klaar gemaakt voor het toneel.

 

SinterKerstEnNieuw

Nu we weer open zijn, hebben we ook de SinterKerstEnNieuw lessen kunnen plannen. Deze lessen gaan plaatsvinden in de week voor carnaval. Hier komt dan uiteraard ook een blog over op de website.

Nieuwe blog

We gaan beginnen met iets nieuws. Er zullen komende tijd interviews online komen met leerlingen. Wat is de leukste herinnering aan de Theaterschool? En wat was de leukste voorstelling? Dit en nog veel meer komen we de komende tijd te weten van verschillende leerlingen.

Mocht je dit leuk vinden om aan mee te werken kan je een mailtje sturen naar: theaterschoolbabzz@gmail.com


Maar volgende week eerst een interview met Babs!