Nieuws

Hier vind je al het nieuws rondom Theaterschool Babzz! 

Samenwerking Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wat veel mensen niet weten is dat Theaterschool Babzz samenwerkt met het Jeugdfonds Cultuur Brabant. Lees hier wat het is en of je er voor in aanmerking komt.

Moet je als ouder(s) rondkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, omdat je bijvoorbeeld in de bijstand of schuldsanering zit en woon je in de gemeente Gilze Rijen? Zit je nog niet aan het maximum van €450,- per jaar voor jouw kind bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant? Dan is het belangrijk om te weten dat je voor een vergoeding van de kosten een aanvraag kunt indienen bij het Jeugdfonds Cultuur Brabant. Je kunt een mailtje sturen naar info@cultuurplaats.nu. Als je in een andere gemeente woont kan je daar informeren.

Theaterschool Babzz blijft in ontwikkeling

We proberen signalen van leden om te zetten in een passend aanbod.
Vind je het leuk op de planken te staan, maar heb je duidelijke voorkeur voor spel, ben je tussen de 10 en 100 jaar, dan hebben we een interessant aanbod voor je. We willen een pilot starten om te polsen of er animo is voor toneellessen. De pilot bestaat uit een pakket van 10 lessen, waar gewerkt wordt aan spel, improvisatie en creëren van eigen persoonlijkheid op het podium. Bij een geslaagde pilot gaan we dit aanbod in een lesprogramma opnemen en dan met dezelfde frequentie van eens per week aanbieden, toewerkend naar een uit te voeren toneelproductie. Voor meer informatie stuur een mailtje naar info@theaterschoolbabzz.nl