Bestuur

Toine Ras

Hoi, Mijn naam is Toine Ras, ik ben woonachtig in Rijen. Ik ben getrouwd met Tanja en wij hebben twee dochters, Jasmijn en Mabel. In het dagelijkse leven ben ik vestigingsleider bij een Groothandel in ijzerwaren en gereedschappen. In mijn vrije tijd is theater één van mijn hobby’s. Voordat ik bij Theaterschool Babzz kwam, heb ik al bij diverse theatergezelschappen gespeeld. Naast dat ik zelf op het podium sta, ben ik ook bestuurslid. Je kunt je nauwelijks voorstellen wat er allemaal komt kijken bij een optreden. Dat het een hele organisatie is, kun je jezelf wel indenken. De belangrijkste reden dat ik mijzelf heb verbonden aan deze Theaterschool, is niet alleen het enthousiasme en gedrevenheid van Babs, maar de hele mentaliteit die er heerst. Iedereen is gelijk en doet zijn best om de ander ook te laten stralen. De slogan is niet voor niets “Theaterschool Babzz is er voor iedereen door iedereen”

Remco Hobbelen

Hallo allemaal, mijn naam is Remco. Ik ben sinds eind 2021 bestuurslid bij Theaterschool Babzz. Ik woon al mijn hele leven in Rijen en ben werkzaam als IT manager en vind het erg leuk om ook als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen. Naast deze functie ben ik ook bestuurslid bij Flor Ayuda. Op het podium zullen jullie mij niet gaat zien, maar ik hoop een bijdrage te gaan leveren, zodat iedereen met heel veel plezier kan gaan schitteren.

Dimphy

Mijn naam is Dimphy, ik ben 46 jaar en sinds een aantal jaren lid van het Bestuur van de theaterschool. Ik woon in Rijen. Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben wij 2 kinderen; Hugo en Lieve, beiden 14 jaar. Mijn dochter Lieve is al lang met veel plezier lid van de theaterschool en op die manier ben ik ook betrokken geraakt. Ik ben secretaris van het bestuur. Wat ik zo leuk vind aan Theaterschool Babz is dat iedereen welkom is. En dat er voor iedereen ook een plek op het podium is om te stralen.

Maryse van Rie

Mijn naam is Maryse van Rie, getrouwd en twee kinderen. Ik ben een allround theaterliefhebber, musical, muziek, toneel, cabaret en vind het leuk om zowel in de zaal te zitten als op het podium te staan. Voordat ik zelf de stap op het podium zette, heb ik met name teksten geschreven voor anderen, vooral cabaretteksten. Ik heb de afgelopen jaren in diverse musicals gespeeld en heb onlangs een uitstap gemaakt naar het toneel, in dit geval een komedie. Sinds 2018 ben ik als bestuurslid verbonden aan de theaterschool, denk mee over de dagelijkse gang van zaken, invulling van activiteiten buiten de reguliere lessen en de visie op de lange termijn. Specifiek is mijn aandachtsgebied PR. Ik verzorg namens de theaterschool de communicatie, zoals bijvoorbeeld het schrijven van artikelen voor de lokale pers en promotieteksten.

Koos Levens

Mijn naam is Koos en ik ben de man van Babs. Al vanaf het eerste uur dat de theaterschool bestaat ben ik er natuurlijk bij betrokken. Ik zit sindsdien bij het bestuur, ik schrijf mee aan musicals, ik neem de audities mee af en zorg voor het decor en dat doe ik met liefde en plezier. Het is altijd erg leuk om te zien hoe je ideeën uiteindelijk tot leven komen op het podium. Tijdens de voorstellingen help ik mee achter de schermen, natuurlijk vind ik het contact met de leerlingen ook erg leuk. Verder ben ik tekenaar bij WVH in Oirschot en zijn mijn verdere hobbys biljarten en met mooi weer toeren op de wielrenfiets

Monique de Hoon

Mijn naam is Monique de Hoon, getrouwd met William en ik heb twee kinderen, Mitchell en Nina, die inmiddels beide op zichzelf wonen. Ik woon in Dongen, maar kom vaak in Rijen en ik ken Babs al bijna mijn halve leven. Ruim vijf jaar ben ik penningmeester van Theaterschool Babzz met heel veel plezier! Daarnaast ben ik ook penningmeester van de turnvereniging in Dongen en doe ik de administratie en BTW van twee kleine bedrijfjes, een paar uur per week. Ik durf zelf niet op het toneel te staan of te zingen, dus ben super trots op alle prestaties van iedereen, steeds weer en volg alles met gepaste trots. De hectiek, de sfeer, iedereen die zichzelf mag en kan zijn, in een rol kruipen… ik vind het allemaal geweldig. Daarom ga ik ook met regelmaat naar de repetities en lessen kijken, om zo betrokken mogelijk te zijn. Niet alleen maar de cijfertjes en de namen, maar de kinderen en de mensen achter de namen leren kennen.