Over Babzz

Mijn naam is Babs Levens en ik woon in Rijen. Ik ben getrouwd met Koos en heb 3 kinderen: Silvy, Lisanne en Luuk. Toen ik bijna 4 jaar was, stond ik voor de eerste keer op het podium tijdens een playbackshow van de kindervakantieweek in Rijen. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna niet meer van het podium af ben gegaan.

Na mijn middelbareschooltijd ben ik Sociaal Pedagogisch Werk gaan studeren. Hierdoor wist ik dat ik altijd iets met kinderen wilde gaan doen. In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om mijn passie voor muziek te combineren met mijn werk met kinderen. Eindelijk kon ik kinderen leren wat ik zelf zo heerlijk vind. Muziek hoort in het leven van kinderen. Het is een uitlaatklep en je kunt er veel fantasie in kwijt. Heerlijk vind ik het om kinderen te zien genieten van het maken van muziek.

Uiteindelijk heb ik de groepen uitgebreid met volwassenen en Specialzz (mensen met een verstandelijke beperking).
Iedereen kan dus gewoon terecht bij Theaterschool Babzz.

Theaterschool Babzz is er voor iedereen, door iedereen!

Team Babzz

Ilse Janssen

Mijn naam is Ilse Janssen en ik kom uit Rijen. Ik ben afgestudeerd aan de Artiest/Theater opleiding bij ROC Tilburg. Tijdens mijn eerste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Theaterschool Babzz. Ik speelde toen zelf mee in de musical Passie en Vuur. In mijn derde jaar had ik ook een stage nodig, ik heb toen Babs weer opnieuw benaderd en zo ben ik uiteindelijk lessen gaan geven bij Babs. Ik wist altijd al dat ik actrice wilde worden en ik was er altijd al druk mee bezig, maar tijdens mijn stage bij Babs ben ik erachter gekomen dat ik ook een hele andere passie heb, namelijk lesgeven. 

Ik ben regieassistent bij verschillende groepen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, ik ben altijd samen met Babs wat ik super fijn en gezellig vind! Babs geeft zelf grotendeels de lessen en ik geef vaak een warming up, leer een dans aan, geef feedback of iets anders. We vullen elkaar altijd erg goed aan.

Ik doe dit allemaal met ontzettend veel plezier en ik hoop dat ik je snel een keer zie bij Theaterschool Babzz!

Eva Groenen

Ik ben Eva Groenen en ik woon in Rijen. Ik heb stage gelopen bij Theaterschool Babzz. Dit was voor mijn opleiding Redactioneel Medewerker. Ik heb de website bijgehouden, blogs en nieuwsbrieven geschreven en nog meer dingen die achter de schermen gebeuren.

Ik volg nu de hbo-opleiding ‘Muziektheater’ op Codarts Conservatorium. Gelukkig mocht ik bij Theaterschool Babzz blijven werken naast mijn opleiding. Ik schrijf nieuwsbrieven en houd de website bij, ook doe ik nog andere dingen die met de Theaterschool te maken hebben.

Ik heb toen ik jonger was heel wat jaren bij Theaterschool Babzz gespeeld. Hier is mijn interesse voor het theater begonnen, vanaf toen wist ik “hier wil ik iets mee gaan doen!” Daarom vind ik het nu extra leuk om hier weer terug te zijn.

Roxanne Joosen

Ik ben Roxanne, of hoe ik meestal genoemd word Rox, en ik woon in Oosterhout. 

Heel wat jaren geleden ben ik afgestudeerd aan de dansacademie en op dit moment werk ik voor verschillende dansscholen, verenigingen en professionals. 

Daardoor ben ik altijd druk en met van alles bezig, waaronder mijn 15 vaste danslessen waarvan ik sommige groepen al meer dan 12 jaar lesgeef, mijn choreografieën die ik maak voor musicalverenigingen en sinds 2020 ook bij Theaterschool Babzz. Ik heb gewerkt en soms doe ik nog een klusje voor een aantal artiesten en tv-programma’s. Op dit moment heb ik naast mijn vaste danslessen en choreografieopdrachten het ook druk met een nieuwe studie. Deze hoop ik versneld af te ronden en dan ben ik hopelijk in 2022 klaar. 

Verder ben ik een creatief bezig bijtje, ik bak graag taarten en cupcakes op bestelling, het liefste teken en knutsel ik heel de dag en ik heb een grote passie om mijn huis continu te veranderen. 

Op dit moment vinden jullie mij bij de Talentzz, waar ik de choreografieën maak voor hun nieuwe musical. Daarnaast hoop ik Babs zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen met choreografieën zodat ik met jullie allemaal een keer kan dansen.