Voorstellingen uitlichten

We willen iedereen namens het hele team van Theaterschool Babzz een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Dat 2022 een heel mooi jaar met goede gezondheid en geluk mag worden!

Na alles een paar keer verzet te moeten hebben, staan alle voorstellingen nu gepland in het weekend van 8, 9 en 10 april. Het begin van dit nieuwe jaar is een goed moment om alle voorstellingen eens uit te lichten. Deze week komen de ‘Performerzz’, ‘Babbelzz’ en de ‘Dreamerzz’ aan bod en volgende week de rest.

 

Op vrijdag 8 april om 20:00 uur staan de ‘Performerzz’ op de planken in ‘CC de Boodschap’ in Rijen met ‘Ja Heerlijk Zuster’. De voorstelling gaat over het overvolle rusthuis van Zuster Klivia. Er wonen allerlei figuren van Annie M.G. Schmidt in dit huis. Dan staan ineens Jip en Janneke op de stoep. Heeft de zuster misschien nog een plaatsje vrij voor hen?

 

Op zaterdag 9 april om 11:00 uur kunt u de Babbelzz bewonderen in ‘Met de Babbelzz naar Dizzney’. De Babbelzz gaan dansend de Dizzney wereld ontdekken.

Aansluitend aan de ‘Babbelzz’ staan de ‘Dreamerzz’ op het toneel met ‘Prinsezz en de Kikker’. In deze voorstelling betreedt u Tiana’s wereld van pratende kikkers, zingende krokodillen en smoorverliefde vuurvliegjes en ziet u hoe ze op een ongelofelijke reis gaat door de mystieke moerassen van Louisiana. Aangespoord door een beetje moed en een grote droom komen deze nieuwe vrienden erachter wat er echt belangrijk is in het leven…liefde, familie en vriendschap.

Na de voorstelling van de ‘Dreamerzz’ zijn de ‘Babbelzz’ en de ‘Dreamerzz’ ook nog even samen te zien met een leuke afsluiting van de ochtend.

 

Volgende week worden de overgebleven voorstellingen uitgelicht.

Bestel uw kaartjes alvast op https://ccgr.nl