Voorstellingen uitlichten 2

Vorige week hebben we al een paar voorstellingen die in april gespeeld gaan worden uitgelicht. Zoals beloofd, deze week de rest.

Op zaterdag 9 april 15:00 uur zijn te ‘Greatzz’ te zien in CC de Boodschap met ‘Adamzz Familiy’. De Adamzz Family is een satirische versie van het ideale Amerikaanse gezin. De Adamzzen zijn een excentrieke, rijke familie die houden van alles dat grotesk en macaber is, en ze zijn zich totaal niet bewust van het feit dat anderen hen vreemd of angstaanjagend vinden.

Op zaterdag 9 april 20:00 uur staan de ‘Talentzz’ op de planken met Loserzz! Dit is een verhaal dat draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen, de McKinley High’s Loserzz! Club. Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medescholieren en enkele leerkrachten.

Op zondag 10 april 11:00 uur is het aan de ‘Specialzz’ om met hun eigen dansvoorstelling te laten zien waar ze aan hebben gewerkt de afgelopen tijd. De ‘Specialzz’ hebben maanden keihard gewerkt aan hun eigen dansvoorstelling samen met Manon en Wannes. Zij studeren aan de Fontys Hogeschool en dit is hun stage opdracht. Waan jezelf in de ‘KleurenZztorm’ van de ‘Specialzz’.

Aansluitend aan de ‘Specialzz’ is het de beurt aan de andere helft van de ‘Babbelzz’. Zij nemen je mee naar ‘Dizzney’. Ga dansend met hen deze wereld ontdekken.

Tot slot spelen de ‘Vocalzz’ en de ‘Adultzz’ op zondag 10 april om 15:00 uur hun voorstelling ‘Zzhreck’. In Zzhreck heeft de slechte heerser Duloc (de kleine Lord Farquaad) alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op zijn privacy is gesteld. Farquaad maakt een deal met Shrek: als hij de mooie prinses Fiona redt uit een kasteel dat bewaakt wordt door een draak, krijgt Shrek zijn land terug.

Bestel je kaartjes op https://ccgr.nl