Sinterklaas lessen

Welkom bij de eerste blogpost van Theaterschool Babzz. We gaan jullie de komende weken meenemen in de lessen, repetities en andere leuke dingen bij de Theaterschool. Als jullie leuke foto’s hebben mag je die altijd mailen zodat we die ook kunnen gebruiken voor de blogposts.

Zoals we inmiddels allemaal weten gaan de voorstellingen op 10, 11 en 12 december helaas niet door. Dit was een hele moeilijke beslissing, maar wel de verstandigste keuze. De voorstellingen zullen nu worden gespeeld op 8, 9 en 10 april 2022. Iedereen heeft een mail gehad met de nieuwe data.


We hebben ook nog leuk nieuws, want Sinterklaas is natuurlijk weer in het land geweest. Een paar groepen hebben afgelopen week Sinterklaas gevierd. Bij de Miniezz, Babbelzz en Dreamerzz zijn er pieten langs geweest en de Singerzzkidzz hebben Sinterklaas gevierd met surprises.

De Miniezz hebben lekker gedanst met de pieten. De Babbelzz hebben ook gedanst en een emotiespelletje gedaan. Aan het einde van de les kregen alle Babbelzz een pietendiploma omdat ze zo goed hun best hadden gedaan. De Dreamerzz hebben voor de pieten gedanst, en de pieten lieten zelf ook nog een dansje zien. De meiden bij de Singerzzkidzz hadden lootjes getrokken en maakten surprises en schreven een gedicht.


Nu Sinterklaas het land uit is, is het tijd om de kerstboom weer op te tuigen. Want over een paar weekjes is het al Kerstmis. De groepen die geen Sinterklaas hebben gevierd gaan SinterKerstEnNieuw vieren.

Helaas moeten veel lessen nu online worden gegeven. Daar gaan we jullie volgende week meer over vertellen.