Schooljaar 2022/2023

In deze laatste blog gaan we jullie meer vertellen over het volgend schooljaar. Zoals jullie weten gaat de Theaterschool wat veranderingen inbrengen vanaf volgend jaar. Hieronder lees je hoe we het gaan doen.

We hebben als Theaterschool veel geleerd van de coronaperiode. Er is tot nu toe ieder jaar door elke groep een andere voorstelling gespeeld. Komend jaar willen we in totaal drie verschillende voorstellingen gaan spelen. De Babbelzz en de Specialzz gaan iets samen doen, en de Performerzz en de Talentzz ook. Dan splitsen we de andere groepen op en maken daar 2 groepen van. Dit maken we later precies bekend.

Hier zijn verschillende voordelen aan, bijvoorbeeld dat iedereen nu 2 keer kan spelen. En als er mensen ziek zijn, hebben we vervanging. Ook kunnen we met de voorstellingen nu meer uitpakken met bijvoorbeeld het decor, en kunnen we meer ingaan op de persoonlijke ontwikkeling wat betreft zang, dans en spel. Er is nu meer tijd om een hele goede voorstelling neer te zetten.

Tijdens onze open dag op zondag 26 juni maken we door middel van een optreden de voorstellingen van volgend seizoen bekend. Dit optreden zal de open dag openen in CC de Boodschap om 10:00 uur. Zien we je daar?