Open dag 26 juni

Op zondag 26 juni is de open dag van Theaterschool Babzz in de Boodschap in Rijen. Deze dag is iedereen welkom, ook mensen die niet bij de Theaterschool zitten. Daarom is het heel leuk als iedereen vriendjes en vriendinnetjes meeneemt, zodat iedereen kan zien wat Theaterschool Babzz doet.

 

Deze dag zijn er verschillende workshops waar je je van te voren voor kan aanmelden. Welke workshops dit zijn, horen jullie later. Dan hoor je ook hoe en waar je jezelf kunt aanmelden. Je kan je voor meerdere workshops aanmelden, ze zijn namelijk allemaal gratis.

Er zal ook een leuke interactieve kindervoorstelling te zien zijn in de theaterzaal, bij deze voorstelling is de entree ook helemaal gratis. Welke voorstelling dit is, wordt ook later pas bekend gemaakt.

Als afsluiting van de open dag spelen leerlingen van de Theaterschool een korte voorstelling in de theaterzaal. Hier zijn ze in de lessen al druk voor aan het repeteren. In de voorstelling worden de veranderingen van Theaterschool Babzz op een leuke manier gespeeld. Ook worden de voorstellingen van volgend schooljaar dan gepresenteerd.

 

Houd 26 juni alvast in je agenda vrij. Wij hebben er heel veel zin in, we hopen jullie allemaal te zien.