Nieuwe plannen Theaterschool Babzz

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten staan er wel leuke dingen op de planning bij Theaterschool Babzz. Omdat het allemaal wat anders is gelopen dan verwacht zijn er wat dingen veranderd.

26 juni 2022

Normaal gesproken zouden we in juni de eindvoorstellingen spelen. Dit is allemaal wat anders gelopen en daarom zijn de voorstellingen dit jaar in april gespeeld. Maar wat is dan het plan voor aankomende juni? We organiseren op 26 juni 2022 een ‘open dag’ in CC de Boodschap in Rijen. Dit houdt in dat er allemaal verschillende dingen te doen zijn in de Boodschap en iedereen kan komen kijken. Er worden verschillende workshops gegeven. Ook zullen er verschillende optredens op het podium te zien zijn van leerlingen van de theaterschool. Daar gaan we de komende weken hard voor werken. Dus zet deze datum alvast in je agenda en neem al je vrienden en vriendinnen mee! Binnenkort zullen jullie meer details over deze ‘open dag’ te horen krijgen. 

Seizoen 2022/2023

Na de zomervakantie gaan we het een beetje anders doen. We hebben veel geleerd van de coronaperiode wat voorstellingen betreft. Er is tot nu toe ieder jaar door elke groep een andere voorstelling gespeeld. Komend jaar willen we in totaal drie verschillende voorstellingen gaan spelen. De Babbelzz en de Specialzz gaan iets samen doen, en de Performerzz en de Talentzz ook. Dan splitsen we de andere groepen op en maken daar 2 groepen van. Dit maken we later precies bekend. Zo kan iedereen dus 2 keer spelen. Als er mensen ziek zijn, hebben we vervanging en zo kunnen we het groter aanpakken en nog meer uit iedereen halen. Welke voorstellingen er gespeeld zullen worden, vertellen we jullie later, maar wij zijn in ieder geval heel erg enthousiast.