Interview Vicky

Naam: Vicky

Leeftijd: 13 jaar

Groep Theaterschool Babzz: Begonnen bij de Dreamerzz, nu bij de Vocalzz

Hoelang zit je al bij Theaterschool Babzz? 8 jaar

 

Leukste herinnering aan Theaterschool Babzz?

Haar eerste musical was Pocahontas. Ze was daar erg zenuwachtig voor, maar gelukkig hielp Babs haar erg goed. Dat is haar altijd bijgebleven.

 

Wat vind je zo leuk aan de Theaterschool?

Ze houdt van acteren en zingen, dus dat vindt ze heel erg leuk. Het is er altijd erg gezellig, en ze leert er heel veel. Tijdens de voorstellingen vindt ze het een heel leuk gevoel als het publiek gaat applaudisseren. Ook zijn twee van haar beste vriendinnen gemaakt bij de Theaterschool. Door het spelen bij de Theaterschool merkt ze dat ze het wel heel erg leuk vindt om te doen, daarom heeft ze ook al een keer auditie gedaan voor een grote musical. En dat gaat misschien nog wel vaker gebeuren in de toekomst. Vicky heeft ook nog twee zusjes die ook bij de Theaterschool zitten, één zusje zit bij de Babbelzz en haar andere zusje bij de Dreamerzz. Dat is extra leuk!

 

Voor welke voorstelling ben je nu aan het repeteren?

Vicky is nu aan het repeteren voor Zzhrek die spelen ze samen met de Adultzz.

 

Welke rol speel je?

Ze heeft veel verschillende rollen. Ze kreeg eerst een ridder rol, daarna kwam de rol als elfje erbij. Ook is ze in één dans een rat, en in twee liedjes een wachter.

 

Leukste aan de voorstelling?

Ze vindt alle scenes heel leuk, maar ze heeft wel een favoriet. In de scene waar Shrek en Fiona verliefd worden komt de ezel met een grappige bril tevoorschijn. Dat vindt ze heel erg grappig.

 

Leukste lied uit de voorstelling?

Vicky vindt het lied ‘Vreselijk verhaal’ het leukst om te doen. Het is leuk om te zingen en je kan er goed in acteren.

 

Wil je later iets met theater doen?

Het lijkt haar heel leuk om later iets met theater te doen. Maar ze vindt geschiedenis ook heel erg interessant. Het lijkt haar daarom leuk om het te combineren. Bijvoorbeeld een voorstelling spelen in een open lucht museum/theater. Maar voor nu wil Vicky nog heel wat jaren bij Theaterschool Babzz blijven spelen.