Interview Sheylina

Naam: Sheylina

Leeftijd: 12 jaar

Hoelang zit je bij Theaterschool Babzz: 5,5 jaar. Begonnen bij de Dreamerzz, toen naar de Vocalzz en nu bij de Talentzz.

 

De leukste herinnering van Sheylina bij ‘Theaterschool Babzz’ is dat ze in haar eerste voorstelling bij de theaterschool meteen een hele leuke hoofdrol mocht spelen: Annie in de musical ‘Annie’. Daarnaast vindt ze de repetities en de gezelligheid heel leuk aan de Theaterschool. Tijdens de repetities hoeft het nog niet allemaal perfect, maar wordt er ook wel eens gewoon lol gemaakt.

De Talentzz is niet zomaar een groep. Je moet auditie doen om bij deze groep te komen. Ze vindt het fijn dat het niveau net iets hoger ligt. Het is een goede afwisseling tussen hard werken voor de voorstelling die er in april moet staan en plezier maken met elkaar.

In april gaat Sheylina de voorstelling ‘Loserzz’ spelen. Ze speelt de rol van Coach Silvester. Het leukste aan de voorstelling vindt ze de gezelligheid, er wordt veel plezier met elkaar gemaakt zowel voor als achter de schermen. Het is leuk om tijdens het spelen ook lol met elkaar te hebben, zo wordt de voorstelling nooit hetzelfde en blijft het spontaan. Het leukste aan theater in het algemeen vindt ze de interactie met het publiek en dat er veel muziek wordt gebruikt.

“Ik zou graag een keer in een professionele voorstelling willen spelen, bijvoorbeeld in het Efteling theater”.