Interview Babs

We gaan Babs vandaag eens op een andere manier leren kennen. Want wat inspireert haar? En wat zijn haar toekomstdromen? Vandaag lees je dingen die je nog niet eerder hebt gehoord.


 

Wat is de leukste herinnering aan Theaterschool Babzz?

Om te beginnen vertelt Babs dat de leukste herinnering aan Theaterschool Babzz de kick-off is. Toen Babs met Theaterschool Babzz begon, is er in CC de Boodschap in Rijen een kick-off geweest. Er was een frietkar, er werd taart aangesneden en er werden een heleboel ballonnen opgelaten. Het was een hele gezellige en drukke middag.

 

Wat vind je het leukst aan de Theaterschool?

Babs vindt het heel leuk dat er zoveel verschillende mensen bij de Theaterschool betrokken zijn. Iedere week ziet ze weer heel veel verschillende mensen, dat maakt haar werk zo leuk.

 

Wie inspireert jou en waarom?

Babs heeft twee personen die haar erg inspireren. En eigenlijk allebei om dezelfde reden. Dit gaat over Karin Bloemen en Simone Kleinsma. Deze vrouwen hebben allebei veel meegemaakt. Ze blijven knokken in het leven om ergens te komen. Zij bewijzen dat niet alles komt aanwaaien en dat inspireert Babs heel erg. Als je blijft knokken, dan kom je er wel.

 

Wat inspireert jou en waarom?

“Het verschil in de mens, niemand is hetzelfde”. Dat besef geeft haar veel levenslessen. Iedereen is anders. Babs heeft soms het idee dat de maatschappij de samenleving over één kam scheert en dat het dit of dat is. Maar Babs vindt juist de verschillen in de samenleving zo mooi en inspirerend.

 

Wat is jouw grootste passie?

Haar antwoord was vrij wel meteen “mijn gezin”. Babs haar gezin staat boven alles en is alles voor haar. Op de vrijdagavonden hebben ze een gezinsavond, dit betekent veel voor haar en daar is ze trots op.

 

Wat staat er nog op je bucketlist?

“Een cd uitbrengen met nieuw geschreven kinderliedjes”. Dit weet eigenlijk nog niemand, maar dit lijkt haar wel heel leuk om ooit nog te doen.

 

Wie wil je nog graag eens ontmoeten en waarom?

Hier komen we weer terug op een eerder gestelde vraag. Hier geldt ook weer ‘Karin Bloemen’ en ‘Simone Kleinsma’. Ze heeft wel wat vragen die ze aan hen zou willen stellen. Hoe voelt het om te staan waar ze nu staan? Wat hebben ze geleerd van de weg hiernaartoe? En hoe blijven ze zo krachtig?

 

Wat zijn je toekomstdoelen/dromen?

Ze hoopt voor de toekomst op een fijn lopende Theaterschool. Voornamelijk een fijne club mensen en een fijn team waar ze op kan vertrouwen.

 

Wat wil je aan anderen meegeven?

“Het leven is met vallen en opstaan. Als je goed voor jezelf blijft zorgen dan kom je er wel. Dat is heel belangrijk, goed voor jezelf zorgen.”