Bedankt voor jullie support

Karaokebar uitje

Wij vinden het heel erg leuk om te zien dat de leerlingen naast de repetities ook leuke dingen doen. De Adultzz en de Perfomerzz hebben een paar weken geleden een gezellig uitje gehad in de karaokebar. Aan de foto’s te zien, was het enorm gezellig.

 

 

Acties

Ieder jaar doet Theaterschool Babzz mee met de ‘Zetjesactie’ van de Albert Heijn in Rijen. Wij zijn ook dit jaar weer heel erg blij met alle ontvangen zetjes. Het totaalbedrag dat we met de actie hebben mogen ontvangen is €536,-

 

Ook heeft de Theaterschool meegedaan met de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Alle leden van de Rabobank konden stemmen op verschillende clubs die ze een steuntje in de rug wilden geven. Het totaalbedrag van deze actie voor de Theaterschool was €465,77.

Tot slot deden we dit jaar weer mee met ‘De Grote Clubactie’. Iedereen kon loten kopen, een deel daarvan ging dan naar de Theaterschool. Het totale bedrag dat we hiermee hebben opgehaald is €1765,08


We willen iedereen heel erg bedanken voor de zetjes, het stemmen en de lootjes. We zijn heel erg blij met jullie support!

 

 

Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Dit was de laatste blogpost voor dit jaar. Woensdag 12 januari is de volgende weer te lezen. Dan ga ik alle voorstellingen die in april gespeeld zullen worden uitlichten. Maar voor nu wensen we jullie hele fijne feestdagen!