Voorstellingsweekend

Afgelopen weekend hebben alle groepen hun voorstellingen mogen spelen in de Boodschap. Na 1,5 jaar gerepeteerd te hebben voor deze voorstellingen was het eindelijk zo ver! En wat hebben ze heb goed gedaan, ze hebben echt gestraald! Deze week gaan we de voorstellingen van de Performerzz, Dreamerzz, Babbelzz en de Greatzz uitlichten.

 

 

Performerzz

De Performerzz speelden vrijdag 8 april hun voorstelling ‘Ja heerlijk zuster’. Dit is de eerste voorstelling van de Performerzz groep sinds ze bestaan. Ze vonden het fijn om voor de voorstelling nog een generale doorloop te doen. Dus waren ze allemaal op tijd aanwezig en hebben ze met kleding en make-up een doorloop gedaan in de middag. Om 20:00 uur was het zo ver, ze mochten hun voorstelling voor het publiek gaan spelen. Gelukkig ging het heel goed en kwamen er leuke reacties vanuit het publiek. In april zijn de audities van deze groep voor het nieuwe seizoen.

 

 

Dreamerzz en Babbelzz

De Dreamerzz en Babbelzz hadden op zaterdag 9 april hun voorstelling. Zij hadden ieder hun eigen aandeel in één voorstelling. De Dreamerzz speelden ‘Prinsezz en de kikker’, en de Babbelzz dansten in ‘Met de Babbelzz naar Dizzney’. Bij deze voorstelling zijn de meeste kaarten verkocht. Het was heel leuk om zo’n volle zaal te hebben. Er was bij iedere voorstelling ook een loterij in de foyer. Je kon een lootje kopen en na afloop van de voorstelling kreeg je het cadeautje dat bij jouw lootje hoorde. Er zijn heel wat lootjes gekocht.

 

 

Greatzz

De Greatzz speelden zaterdag 8 april hun voorstelling ‘Adamzz Family’. De voorstelling begon om 15:00, alle familie en vrienden van de Greatzz zaten in de zaal. De voorstelling ging erg goed, op wat kleine tekstfoutjes na, maar dat hebben ze heel goed en professioneel opgelost. Ook stond er het hele weekend een tafel met alle merchandise van Theaterschool Babzz. Hier zijn heel veel dingen verkocht zoals t-shirts, truien en kussens. Wil jij ook leuke Theaterschool Babzz merchandise? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar de Theaterschool.

 

 

 

Volgende week gaan we de overige voorstellingen uitlichten.