Voorstellingsweekend

Vorige week hebben we de eerste voorstellingen van het voorstellingsweekend uitgelicht. Vandaag doen we de rest! 

 

Talentzz

Op zaterdag 9 april in de avond was het de beurt aan de Talentzz. Zij speelden de voorstelling ‘Loserzz’. En wat hebben ze het goed gedaan! De mensen die bij de voorstelling kwamen kijken reageerde enorm enthousiast, ze vonden het een hele goede voorstelling. Het is jammer dat ze maar één keer mochten spelen. Gelukkig wordt dat volgend jaar anders, en mag iedere voorstelling twee keer gespeeld worden.

 

Babbelzz en Specialzz

Zondagochtend 10 april mochten de Babbelzz en de Specialzz stralen op het podium. Als eerst mochten de Babbelzz op het podium hun geoefende dansjes laten zien. Toen ze werden overladen met applaus, mochten ze in de zaal voor het podium gaan zitten. De Specialzz kwamen op en lieten hun dansvoorstelling zien waar ze met Wannes en Manon aan hebben gewerkt. Wannes en Manon liepen stage bij deze groep afgelopen maanden. Toen ook zij het applaus in ontvangst namen, mochten de Babbelzz nog een keer dansen. Ze sloten de voorstelling af met een dans op K3 met z’n allen. Het was een geweldige ochtend!

 

 Vocalzz en Adultzz

Tot slot mochten zondagmiddag 10 april de Vocalzz en Adultzz laten zien waar ze zo lang aan gewerkt hebben. Zij speelden de voorstelling Zzhrek. Deze voorstelling staat bekend om heel veel kleding wissels. Ook moeten er in korte tijd mensen groen worden geschminkt en moet bij sommige het groen er ook weer snel vanaf. Dit heeft wat stress opgeleverd, want het groen ging er niet zo goed af als de vorige keer met oefenen. Hierdoor moesten sommige het toneel op terwijl ze nog een beetje groen waren. Gelukkig ging de voorstelling verder heel goed en waren alle familie en vrienden super trots op iedereen die meespeelde.