Over Babzz

Mijn naam is Babs Levens en ik woon in Rijen. Ik ben getrouwd met Koos en heb 3 kinderen: Silvy, Lisanne en Luuk. Toen ik bijna 4 jaar was, stond ik voor de eerste keer op het podium tijdens een playbackshow van de kindervakantieweek in Rijen. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna niet meer van het podium af ben gegaan.

Na mijn middelbareschooltijd ben ik Sociaal Pedagogisch Werk gaan studeren. Hierdoor wist ik dat ik altijd iets met kinderen wilde gaan doen. In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om mijn passie voor muziek te combineren met mijn werk met kinderen. Eindelijk kon ik kinderen leren wat ik zelf zo heerlijk vind. Muziek hoort in het leven van kinderen. Het is een uitlaatklep en je kunt er veel fantasie in kwijt. Heerlijk vind ik het om kinderen te zien genieten van het maken van muziek.

Uiteindelijk heb ik de groepen uitgebreid met volwassenen en Specialzz (mensen met een verstandelijke beperking).
Iedereen kan dus gewoon terecht bij Theaterschool Babzz.

Theaterschool Babzz is er voor iedereen!

Team Babzz

Manon van Riel

Mijn naam is Manon van Riel en ik ben een 21-jarige dansdocente uit Tilburg. In Tilburg studeer ik Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, ik zit op dit moment in mijn tweede jaar en heb het enorm naar mijn zin. Toen ik op de middelbare school zat ontdekte ik mijn passie voor musical, en zo ook voor dans. Na een aantal amateur-musicalproducties besloot ik om ‘meer technische’ danslessen te nemen. Ik ontdekte dat ik niets liever zou willen dan van dans mijn werk maken. Gelukkig zit ik daarvoor nu precies op de goede plek. Ik vind niks mooier dan mensen te kunnen laten verbinden door dans, zowel met hun omgeving als met zichzelf. Ik draag mijn passie graag over op anderen en hoop hen net zoveel te laten genieten van dans als dat ik doe.

Bij Theaterschool Babzz verzorg ik de choreografieën bij de Performerzz. Dat doe ik met enorm veel liefde en plezier! Samen met een klasgenootje staan ook de plannen klaar om na de lockdown te starten met een échte dansvoorstelling maken samen met de Specialzz. Ik kijk hier enorm naar uit. Theaterschool Babzz voelt voor mij als een veilige en warme omgeving. Ik ben ontzettend blij dat ik hier werkzaam mag zijn!

Pleun Giesbergen

Hi allemaal,

Ik ben Pleun Giesbergen, negentien jaar oud en ik kom uit Breda. 

Vorig jaar, tijdens mijn laatste jaar op de acteursopleiding heb ik met ontzettend veel plezier stage mogen lopen bij Theaterschool Babzz. Iedere woensdagavond en vrijdagmiddag mocht ik meekijken, meedoen en heel veel leren van de theaterlessen die Babs gaf. 

Ik ben nu officieel afgestudeerd acteur en begonnen aan de hbo studie, Social Work. Theater, zingen en dansen zijn en blijven mijn grote passie. Ik vind het daarom extra leuk dat ik nu als regieassistent werk, voor Babs. Bij de Talentzz op maandag en de Performerzz op dinsdag. Zo kan ik al mijn passies combineren! 

Liefs Pleun! 


Kom binnenkort terug om ook de andere docenten van Theaterschool Babzz te leren kennen!