Over Babzz

Mijn naam is Babs Levens en ik woon in Rijen. Ik ben getrouwd met Koos en heb 3 kinderen: Silvy, Lisanne en Luuk. Toen ik bijna 4 jaar was, stond ik voor de eerste keer op het podium tijdens een playbackshow van de kindervakantieweek in Rijen. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna niet meer van het podium af ben gegaan.

Na mijn middelbareschooltijd ben ik Sociaal Pedagogisch Werk gaan studeren. Hierdoor wist ik dat ik altijd iets met kinderen wilde gaan doen. In 2008 kreeg ik de mogelijkheid om mijn passie voor muziek te combineren met mijn werk met kinderen. Eindelijk kon ik kinderen leren wat ik zelf zo heerlijk vind. Muziek hoort in het leven van kinderen. Het is een uitlaatklep en je kunt er veel fantasie in kwijt. Heerlijk vind ik het om kinderen te zien genieten van het maken van muziek.

Uiteindelijk heb ik de groepen uitgebreid met volwassenen en Specialzz (mensen met een verstandelijke beperking).
Iedereen kan dus gewoon terecht bij Theaterschool Babzz.

Theaterschool Babzz is er voor iedereen!

Team Babzz

Manon van Riel

Mijn naam is Manon van Riel en ik ben een 21-jarige dansdocente uit Tilburg. In Tilburg studeer ik Docent Dans aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, ik zit op dit moment in mijn tweede jaar en heb het enorm naar mijn zin. Toen ik op de middelbare school zat ontdekte ik mijn passie voor musical, en zo ook voor dans. Na een aantal amateur-musicalproducties besloot ik om ‘meer technische’ danslessen te nemen. Ik ontdekte dat ik niets liever zou willen dan van dans mijn werk maken. Gelukkig zit ik daarvoor nu precies op de goede plek. Ik vind niks mooier dan mensen te kunnen laten verbinden door dans, zowel met hun omgeving als met zichzelf. Ik draag mijn passie graag over op anderen en hoop hen net zoveel te laten genieten van dans als dat ik doe.

Bij Theaterschool Babzz verzorg ik de choreografieën bij de Performerzz. Dat doe ik met enorm veel liefde en plezier! Samen met een klasgenootje staan ook de plannen klaar om na de lockdown te starten met een échte dansvoorstelling maken samen met de Specialzz. Ik kijk hier enorm naar uit. Theaterschool Babzz voelt voor mij als een veilige en warme omgeving. Ik ben ontzettend blij dat ik hier werkzaam mag zijn!

Pleun Giesbergen

Hi allemaal,

Ik ben Pleun Giesbergen, negentien jaar oud en ik kom uit Breda. 

Vorig jaar, tijdens mijn laatste jaar op de acteursopleiding heb ik met ontzettend veel plezier stage mogen lopen bij Theaterschool Babzz. Iedere woensdagavond en vrijdagmiddag mocht ik meekijken, meedoen en heel veel leren van de theaterlessen die Babs gaf. 

Ik ben nu officieel afgestudeerd acteur en begonnen aan de hbo studie, Social Work. Theater, zingen en dansen zijn en blijven mijn grote passie. Ik vind het daarom extra leuk dat ik nu als regieassistent werk, voor Babs. Bij de Talentzz op maandag en de Performerzz op dinsdag. Zo kan ik al mijn passies combineren! 

Liefs Pleun! 

Roxanne Joosen

Ik ben Roxanne, of hoe ik meestal genoemd word Rox, en ik woon in Oosterhout. 

Heel wat jaren geleden ben ik afgestudeerd aan de dansacademie en op dit moment werk ik voor verschillende dansscholen, verenigingen en professionals. 

Daardoor ben ik altijd druk en met van alles bezig, waaronder mijn 15 vaste danslessen waarvan ik sommige groepen al meer dan 12 jaar lesgeef, mijn choreografieën die ik maak voor musicalverenigingen en sinds 2020 ook bij Theaterschool Babzz. Ik heb gewerkt en soms doe ik nog een klusje voor een aantal artiesten en tv-programma’s. Op dit moment heb ik naast mijn vaste danslessen en choreografieopdrachten het ook druk met een nieuwe studie. Deze hoop ik versneld af te ronden en dan ben ik hopelijk in 2022 klaar. 

Verder ben ik een creatief bezig bijtje, ik bak graag taarten en cupcakes op bestelling, het liefste teken en knutsel ik heel de dag en ik heb een grote passie om mijn huis continu te veranderen. 

Op dit moment vinden jullie mij bij de Talentzz, waar ik de choreografieën maak voor hun nieuwe musical. Daarnaast hoop ik Babs zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen met choreografieën zodat ik met jullie allemaal een keer kan dansen. 

Eva Groenen

Hoi allemaal,

Mijn naam is Eva Groenen, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Rijen. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Redactioneel Medewerker op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Daarnaast volg ik ook de vooropleiding Muziektheater op Codarts in Rotterdam. Uiteindelijk wil ik heel graag het theater vak in.

Voor mijn opleiding Redactioneel Medewerker moet ik het hele jaar stage lopen. Ik ben sinds kort begonnen met mijn stageperiode bij Theaterschool Babzz. Dit leek mij de perfecte plek om mijn passie voor theater en mijn stage/afstudeerperiode te combineren.

Ik heb toen ik jonger was heel wat jaren bij de Theaterschool gespeeld. Hier is mijn interesse voor het theater begonnen, vanaf toen wist ik “hier wil ik iets mee gaan doen!” Daarom vind ik het nu extra leuk om hier weer terug te zijn.

Ik ga de komende maanden veel met Babs achter de schermen aan het werk. Ik zal veel gaan schrijven, jullie meenemen in het repetitieproces van de voorstellingen, promotie maken voor de Theaterschool en nog heel veel meer.