Bestuur

Toine Ras

Hoi, Mijn naam is Toine Ras, ik ben woonachtig in Rijen. Ik ben getrouwd met Tanja en wij hebben twee dochters, Jasmijn en Mabel. In het dagelijkse leven ben ik vestigingsleider bij een Groothandel in ijzerwaren en gereedschappen.

In mijn vrije tijd is theater één van mijn hobby’s. Voordat ik bij Theaterschool Babzz kwam, heb ik al bij diverse theatergezelschappen gespeeld. Naast dat ik zelf op het podium sta, ben ik ook bestuurslid.

Je kunt je nauwelijks voorstellen wat er allemaal komt kijken bij een optreden. Dat het een hele organisatie is, kun je jezelf wel indenken.

De belangrijkste reden dat ik mijzelf heb verbonden aan deze Theaterschool, is niet alleen het enthousiasme en gedrevenheid van Babs, maar de hele mentaliteit die er heerst. Iedereen is gelijk en doet zijn best om de ander ook te laten stralen. De slogan is niet voor niets “Theaterschool Babzz is er voor iedereen door iedereen”

Remco Hobbelen

Hallo allemaal, mijn naam is Remco. Ik ben sinds eind 2021 bestuurslid bij Theaterschool Babzz. Ik woon al mijn hele leven in Rijen en ben werkzaam als IT manager en vind het erg leuk om ook als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen. Naast deze functie ben ik ook bestuurslid bij Flor Ayuda. Op het podium zullen jullie mij niet gaat zien, maar ik hoop een bijdrage te gaan leveren, zodat iedereen met heel veel plezier kan gaan schitteren.

Dimphy Voermans-Prop

Mijn naam is Dimphy Voermans-Prop, ik ben 46 jaar en sinds een aantal jaren lid van het Bestuur van de theaterschool. Ik woon in Rijen. Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben wij 2 kinderen; Hugo en Lieve, beiden 14 jaar. Mijn dochter Lieve is al lang met veel plezier lid van de theaterschool en op die manier ben ik ook betrokken geraakt. Ik ben secretaris van het bestuur. Wat ik zo leuk vind aan Theaterschool Babz is dat iedereen welkom is. En dat er voor iedereen ook een plek op het podium is om te stralen.

Maryse van Rie

Mijn naam is Maryse van Rie, getrouwd en twee kinderen. Ik ben een allround theaterliefhebber, musical, muziek, toneel, cabaret en vind het leuk om zowel in de zaal te zitten als op het podium te staan. Voordat ik zelf de stap op het podium zette, heb ik met name teksten geschreven voor anderen, vooral cabaretteksten. Ik heb de afgelopen jaren in diverse musicals gespeeld en heb onlangs een uitstap gemaakt naar het toneel, in dit geval een komedie. Sinds 2018 ben ik als bestuurslid verbonden aan de theaterschool, denk mee over de dagelijkse gang van zaken, invulling van activiteiten buiten de reguliere lessen en de visie op de lange termijn. Specifiek is mijn aandachtsgebied PR. Ik verzorg namens de theaterschool de communicatie, zoals bijvoorbeeld het schrijven van artikelen voor de lokale pers en promotieteksten.